Om Holst Larsen

Istock 1171072329

Jeg hedder Marianne Holst Larsen. Jeg har i mere end 25 år arbejdet inden for rekruttering og HR i store og mellemstore virksomheder.

Jeg har et bredt netværk og mange års erfaring i search og headhunting af medarbejdere i Danmark men også i udlandet og ved hvor stor betydning det har for virksomhedens succes at finde de rigtige kandidater.

Jeg har fokus på løsninger og muligheder, så medarbejderne kan blomstre - ikke bare som ansat, men også som menneske. Det er vigtigt ift. at skabe det bedst mulige arbejdsmiljø.

I flere af mine ansættelser har jeg været en del af virksomhedens ledergruppe. Her har jeg haft indsigt i den fulde drift. Jeg har et tværorganisatorisk overblik og god forretningsforståelse og er i stand til at handle ud fra det, med store erfaringer fra Danmark og udlandet.

I dag arbejder jeg som selvstændig Rekrutterings- og HR Business Partner. Jeg arbejder fra mit hjemmekontor, men kommer naturligvis også gerne til dig.

For mig er gensidig tillid, troværdighed og fortrolighed noget af det vigtigste i arbejdet med rekruttering og HR

Jeg motiveres af at skabe værdi for mine kunder.

HR